Merkez 3 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuz Tarafından Ambulansta Doğum Eylemi Gerçekleştirildi.
08 Ağustos 2024

01.08.2024 tarihinde saat 07.17’de Mustafa Kemal Paşa mahallesi Yiğit sokaktan doğum eylemi başlayan 9 aylık bir gebe için ambulans talep edilmiştir. Çağrı üzerine olay yerine giden Merkez 3 No’lu ekibimiz, 9 aylık gebeyi hastaneye götürmek için yola çıktıkları esnada doğum eyleminin başlamasıyla ambulansta doğumu başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Doğum sonrası merkez 3 No'lu ekibimiz, anne ve dünyaya gelen erkek çocuğunu Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sağlıklı bir şekilde teslim ettiler. Ambulansta görevli personellerimiz , AABT HATİCE CAN ve Sürücü-ATT ERCAN AKTAŞ, Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP)ve  Hastane Öncesi Obstetrik Aciller Egitimi ve AABT ELİF BAYDAR Hastane Öncesi Obstetrik Aciller Egitimi almış bulunmaktadırlar. Ekibimize teşekkür eder, başarıyla çalışmalarının devamını dileriz. Yeni doğan bebeğimize sağlıklı bir ömür dileriz.

Merkez 3 Doğum