İSTASYON DEPO SORUMLUSU
1- Her ay ilaç ve malzeme sayımını yapmak. Miad Takip Formu ile ASOS üzerinden rapor alarak sistem ve ambulans depolarının sayı miad kontrollerini yapıp bir uyuşmazlık ya da sistemsel bir hata olduğunda Başhekimlik Ana Depo Sorumlusu ile iletişime geçip düzeltme yapmak.
2- Her ay yaptığı sayım ve düzeltme sonrası Miad ve ASOS İlaç ve Sarf Raporu çıktısı alıp imzalı bir şekilde Ana Depo Sorumlusuna ulaştırmak.
3- İlaç prosedürüne göre Son kullanma Tarihi 3- 6 ay kalmış ve tüketimini yapamayacağı ilaç sarf ve malzemeleri Ana Depoya bildirmek.
4- ASOS atık deposuna atılan, ilaç sarf ve malzemelerin tarihlerinin ve miktarlarının, getirdikleri İmha Formunda yazılanlar ile tutarlı olması gerekir, uyuşmaması halinde tutanak altına almak.
5-Son kullanma tarihi geçen ilaç ve tıbbi sarf malzemelerin imha ve zayi durumunda ilgili istasyon tarafından ASOS üzerinden atık deposuna attıktan sonra Başhekimlik İlaç- Sarf Birimi stok onayını vermek.
6- ASHİ’lerin depo ve ambulanstaki minimum - maximum stok miktarlarını takip eder. Minimumun altına inmemesini sağlamak.
7- Depo sayımında miadı yakın olan ilaç ve malzemelerin öncelikli kullanılmasını sağlar ve istasyon sorumlusuna bilgi vermek.
8-Narkotik defterinin eksiksiz işlenmesini sağlamak.
9- Aylık ilaç ve tıbbi sarf ihtiyaçlarının ASOS üzerinden taleplerini yaparak, ana depodan teminini sağlamak.
10- Deponun ısı nem takip formunun doldulmasının kontrolünü yapmak.
11- İstasyon Depo Sorumlusu olmadığında, istasyon sorumlusunun belirlediği personel aynı görevi üstlenir.
12- Başhekim tarafından verilen diğer görevleri yerine getirmek.